Köp- och leveransvillkor

Företagsinformation

Lavi Group HB Org-nr: 969784-5411

Orderbekräftelse

En orderbekräftelse skickas automatiskt till den epost-adress som du har angivit i dina kunduppgifter. Det kan vara bra att spara den vid eventuella kontakter med kundtjänst.

Godkännande

Genom att godkänna dessa villkor så ingås ett avtal mellan företaget och kunden. 

Ångerrätt

Som konsument har du, i enlighet med distansavtalslagen, rätt till ångerrätt utan att ange någon anledning. Du måste dock meddela kundtjänst detta senast 14 dagar efter det att du har mottagit dina varor. För att returnera varorna ska dessa vara oanvända och oskadade i sina originalförpackningar. Returnera varorna tillsammans med fakturan eller en kopia av den! Du får själv stå för kostnader för returfrakten som ska ske med REK Brev. Ange returorsak "Ångerrätt". Kontakta alltid kundtjänst innan retur.

Verkan av utövad ångerrätt

Om du frånträder detta avtal kommer vi att betala tillbaka alla betalningar vi fått från dig, bland dem också bland dem också leveranskostnader (men då räknas inte extra leveranskostnader till följd av att du valt något annat leveranssätt än den gratis standardleverans vi erbjuder) Återbetalningen kommer att ske utan onödigt dröjsmål och i vilket fall som helst senast 14 dagar från och med den dag då vi underrättades om ditt beslut att frånträda avtalet. Vi kommer att använda samma betalningsmedel för återbetalningen som du själv har använt för den inledande affärshändelsen, om du inte uttryckligen kommit överens med oss om något annat. I vilket fall som helst kommer återbetalningen inte att kosta dig något.

Betalningssätt och sen betalning

Vi använder oss utav Payson samt Swish. Alla våra betalningsalternativ uppfyller de senaste säkerhetskraven. Vid sen betalning tillkommer en förseningsavgift på 30kr och dröjsmålsränta enligt lag, detta hanteras av Payson AB.

Vi på audentes.se sparar inte några uppgifter som du lämnar.

Sekretess, personuppgifter och adressinformation

Audentes tillämpar en strikt sekretesspolicy som varje anställd på Audentes måste följa. Audentes kommer inte att avsläja sina kunders information till någon tredje part. Vid försäljning, förvärv av Audentes-bolaget kommer Audentes att överföra kundinformation till de nya ägarna. Överföringen av informationen kommer att behandlas på lämpligt sätt och i det säkraste formuläret som möjligt.

Frakt 

Våra produkter levereras fraktfritt så länge du inte vill ha spårbar försändelse, då kostar det 99kr extra.

Leveranstider

Vid beställning innan klockan 12:00 skickar vi varan samma dag. Leveransen tar normalt 1-4 arbetsdagar. Om försenad leverans skulle uppstå informerar vi dig utan dröjsmål och upplyser om en ny leveranstidpunkt. Du har som kund då rätt att häva köpet utan kostnad.

Transportskada

I fall av öppnad eller trasig karton vid leverans, kontakta ditt utlämingsställe direkt när du hämtar ut paketet. De har färdiga blanketter för att göra en skadeanmälan. Kontakta gärna även vår kundtjänst om du behöver hjälp så gör vi vårt bästa för att hjälpa till.

Åldersgräns

Om du är under 18 år så behöver du målsmans tillåtelse för att köpa våra produkter.

Stäng meny